10 focista, aki ÖLT már embert! (a brazil Bruno Fernandes, Marcos Alonso és sokan mások!)

You are care about Bruno Fernandes, today Celebrity-Network.net will share with you video about Bruno Fernandes was compiled and edited by our team from Youtube Chanel. Hope this video on the topic 10 focista, aki ÖLT már embert! (a brazil Bruno Fernandes, Marcos Alonso és sokan mások!) is useful to you.

10 focista, aki ÖLT már embert! (a brazil Bruno Fernandes, Marcos Alonso és sokan mások!)

Question about 10 focista, aki ÖLT már embert! (a brazil Bruno Fernandes, Marcos Alonso és sokan mások!)

If you have any questions about 10 focista, aki ÖLT már embert! (a brazil Bruno Fernandes, Marcos Alonso és sokan mások!), please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article 10 focista, aki ÖLT már embert! (a brazil Bruno Fernandes, Marcos Alonso és sokan mások!) was compiled by me and my team from many sources. If you find the article 10 focista, aki ÖLT már embert! (a brazil Bruno Fernandes, Marcos Alonso és sokan mások!) helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles 10 focista, aki ÖLT már embert! (a brazil Bruno Fernandes, Marcos Alonso és sokan mások!)

Rate: 4-5 stars
Ratings: 5.00 star
Views: 35740

Search keywords 10 focista, aki ÖLT már embert! (a brazil Bruno Fernandes, Marcos Alonso és sokan mások!)

10 focista, aki ÖLT már embert! (a brazil Bruno Fernandes, Marcos Alonso és sokan mások!), Bruno Fernandes, #focista #aki #ÖLT #már #embert #brazil #Bruno #Fernandes #Marcos #Alonso #és #sokan #mások

Source: Tiki-Taka TV

Xem thêm:  RONALDO & FERNANDES BERANTEM REBUTAN GOL #CareBebek #pialaduniaqatar2022 #shortsfifaworldcup

Related Posts

This Post Has 25 Comments

 1. Mennyire érdekes téma, és azért nincs rajta több százezer meg tekintés, mert a YouTube valószínű le vette róla a a reklámokat stb..

 2. Az utolsó életfogytiglant vagy halálbüntetést érdemelt volna…. de mivel volt neve csak ennyi szánalmas világ.
  De ezeket a videókat én nem díjazom a hírek és pletykák jobbak

 3. milyen érdekes, hogy egy ilyen gyászos listán egy magyar sem szerepel?! pedig bodnár lászlót a 2009-es gázolása miatt berakhattátok volna…
  btw, ahogy már előttem is írták 1000 meg 1 ötletet kaptatok már a nézőktől, hogy miket néznének szívesen. érdemes lenne guberálni azok között, ha magatoktól nem tudtok csak ilyen [email protected] készíteni….

 4. Szánalmas ez a videó, azért suboltam fel már egy pár éve mert van végre egy csatorna melyik szinvonalas FOCI tematikályú videókat készít, erre most egy halálesetekre épülő videót tesztek ki? komolyan ennyire nincs ötlet? mondjuk hogyha nem tennétek ki mindennap egy új videót amiben ugyanúgy a tegnapi híreket vannak akkor már egyből érdekesebb témákról lehetne beszélni a videókban. Őszintén ez szánalmas volt, mert tudjátok, hogy ha van egy ilyen cím akkor sokan kattintanak rá, de basszameg ezeknek nem itt van a helye egy focis csatornán, hanem a kibaszott tvben.

 5. Jo clickbait cim, spoiler alert 1 játékos ölt embert a többi halálos kimenetelű balesetet okozott.
  Bruno Fernandes meg nem a Unitedes játékos hanem a Brazil

 6. Nem tudom kinek jutott eszébe, hogy egy focihírekkel foglalkozó csatornán, egy ilyen RTL "hírműsor" szintű, végtelenül buta clickbait videót csináljon. Szerintem már az is necces, ha olyan futballistákról csinálnátok videót, akik résztvettek már halálos kimenetelű közúti balesetben. Egyszerűen az ilyen tartalom nem ide tartozik. Az meg végképp teljesen abszurd, hogy egy rossz becsúszás, és egy előre kitervelt emberölés, hogy kerülhet egy listára. Ez egy végtelenül buta clickbait videó lett, aminek semmi köze a focihoz. Borzalmas videó lett!

 7. Vérfagyasztó összeállítás, ami megdobta volna egy ehhez hasonló zene! Esetleg ugyanilyen edzőkkel? Vagy 10 játékos/edző, aki bántalmazott egy embert?

Comments are closed.